Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Η οικογένεια Γουίλτσεστερ

Είναι Σάββατο βράδυ και η οικογένεια Γουιλτσεστερ απολαμβάνει το βράδυ της μέχρι που ήρθε η ώρα για ύπνο. Η μαμά τους πάντα τους λέει να βουρτσίζουν τα δόντια τους λίγο πριν τον ύπνο τους και αυτά δεν την ακούν πάντα. 

Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας είναι κορίτσι.

Η Λόρα, 15 ετών, της αρέσει το καράτε, είναι δυνατή και φιλική. Η Λόρα πάντα εξασκείται για 20 λεπτά στο καράτε και μετά χουχουλιάζεται με τις κουβέρτες, ανοίγει το κινητό της και κάθεται με τις ώρες εκεί.



Το δεύτερο παιδί της οικογένειας είναι αγόρι.

Ο Τομ, 13 ετών, του αρέσει να ασχολείται με τα γκατζετάκια του, είναι συναισθηματικός και φιλόζωος. Ο Τομ σχεδόν πάντα πλένει τα δόντια του πριν τον ύπνο και μετά πηγαίνει στο δωμάτιό του, ανοίγει τους υπολογιστές του και κάνει τα δικά του.


Το τρίτο παιδί της οικογένειας είναι κορίτσι.

Η Χάνα, 10 ετών, είναι η καλύτερη στα αθλήματα, είναι λίγο σκληρή αλλά και γλυκιά ταυτόχρονα. Η Χάνα πάντα πριν τον ύπνο, πλένει τα δόντια της, αμέσως μετά πηγαίνει στο δωμάτιό της και κάνει 30 κάμψεις, 30 κοιλιακούς και 10 τροχούς.

Το τέταρτο και τελευταίο παιδί της οικογένειας είναι αγόρι.

Ο Τζος, 8 ετών, λατρεύει τη Φυσική, τα Μαθηματικά, τη Χημεία και τη Γεωγραφία και ούτε καν τα κάνει στο σχολείο αυτά τα μαθήματα. Πώς τα ξέρει; Μη με ρωτάτε, πάντως ένα πράγμα που σίγουρα ξέρω είναι ότι είναι πολύ έξυπνος. Ο Τζος είναι ευαίσθητος και ντροπαλός αλλά με χιούμορ. Ο Τζος πριν κοιμηθεί πάντα πλένει τα δόντια του και μετά διαβάζει μαθήματα που δεν είναι του σχολείου.


Αυτή όπως και κάθε άλλη οικογένεια είναι λίγο διαφορετική αλλά και περίεργη. Η μαμά των παιδιών είναι καλή και δραστήρια. Ο μπαμπάς των παιδιών όπως σχεδόν κάθε μπαμπάς είναι λίγο περισσότερο δουλευταράς αλλά δεν χάνει ευκαιρία να κάτσει με την οικογένειά του για ένα επιτραπέζιο ή για ένα ζεστό ρόφημα, όπως σοκολάτα.

Αυτή η οικογένεια είναι ξεχωριστή όπως κάθε οικογένεια. Αλλά τι καλύτερο από μία οικογένεια που να έχει διαφορετικές ασχολίες και ενδιαφέροντα;

Ο καθένας μαθαίνει για τον άλλον όλο και περισσότερα πράγματα. Για παράδειγμα, η Χάνα βοηθάει τον Τζος στα αθλήματα μιας και είναι καλή σε αυτό και αυτός όχι, ενώ ο Τζος βοηθάει τη Χάνα με τα μαθήματα του σχολείου γιατί είναι καλός σε αυτό ανώ αυτή όχι. Και αυτό συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. 

Συνεχίζεται....

Μαρία, ΣΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου